top of page

Rugbyfoundationsite Group

Public·2 members

Ljepotica I Zvijer: Kako Je Crtani Film Postao Klasik Sinhroniziran Na 12 Jezika


Ljepotica i zvijer: Kako je crtani film postao klasik sinhroniziran na 12 jezika
Ljepotica i zvijer je jedna od najpoznatijih i najljepših bajki svih vremena. Priča o ljubavi između lijepe djevojke i zastrašujućeg čudovišta oduševljava generacije čitatelja i gledatelja. No, jeste li znali da je ljepotica i zvijer zapravo jedna od rijetkih vjernih adaptacija istoimene klasične bajke Gabrielle-Suzanne Barbot de Villeneuve iz 1756. godine?
Ljepotica i zvijer: Kako je crtani film postao klasik sinhroniziran na 12 jezikaAnimirani film ljepotica i zvijer iz 1991. godine je jedan od najuspješnijih i najnagrađivanijih filmova studija Walt Disney. Film je bio nominiran za šest Oscara, uključujući i onaj za najbolji film, što je bio prvi put da je animirani film dobio tu čast. Film je također osvojio dva Zlatna globusa, četiri Grammyja i brojne druge nagrade.


Film ljepotica i zvijer je bio toliko popularan da je doživio nekoliko nastavaka, remakeova, kazališnih predstava i video igara. Jedan od najnovijih remakeova je igrani film iz 2017. godine s Emmom Watson i Danom Stevensom u glavnim ulogama. Film je također bio veliki hit i zaradio je preko milijardu dolara na svjetskim kino blagajnama.


No, što je to što čini ljepoticu i zvijer tako posebnom i privlačnom pričom? Možda je to poruka o tome da ljubav ne poznaje granice i da se ne treba suditi po izgledu. Možda je to maštoviti svijet pun čarobnih predmeta koji oživljavaju i pomažu glavnim junacima. Možda je to prekrasna glazba koja prati film i koja ostaje u sjećanju. Ili možda je to sve zajedno.


Bez obzira na razlog, ljepotica i zvijer je crtani film koji vrijedi pogledati ili ponovno pogledati. A ako želite uživati u filmu na još više načina, možete ga gledati sinhroniziranog na 12 različitih jezika! Da, dobro ste pročitali. Film ljepotica i zvijer je dostupan na hrvatskom, engleskom, francuskom, njemačkom, talijanskom, španjolskom, portugalskom, ruskom, kineskom, japanskom, arapskom i hebrejskom jeziku.


To znači da možete učiti nove jezike dok gledate film ili uspoređivati kako se različiti glumci snalaze u ulogama ljepotice i zvijeri. Mož


Kako možete gledati ljepoticu i zvijer sinhroniziranu na 12 jezika? Jedan od načina je da posjetite web stranicu jockantv.com, gdje možete pronaći online sinkronizirani crtić ljepotica i zvijer iz 1991. godine. Na toj stranici možete odabrati jezik na kojem želite gledati film i uživati u njemu bez prekida i reklama.


Drugi način je da kupite DVD ili Blu-ray izdanje filma ljepotica i zvijer, koje sadrži sve verzije filma na različitim jezicima. Tako možete gledati film na svom televizoru ili računalu i mijenjati jezik po želji. Osim toga, možete pogledati i dodatne materijale koji prate film, kao što su dokumentarci, intervjui, izbrisane scene i još mnogo toga.


Ako ste ljubitelj igranih filmova, možete također pogledati remake ljepotice i zvijeri iz 2017. godine, koji je također dostupan na 12 jezika. Film je vrlo vjeran originalnom animiranom filmu, ali ima i neke nove elemente i likove koji ga čine još zanimljivijim. Glumci su odlično odglumili svoje uloge i pjevali su predivne pjesme iz filma. 04f6b60f66


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

bottom of page